Miniton

Søndag efter søndag afholder vi Miniton for de mindste i tidsrummet: 9.30 – 10.30.

Kom med fra begyndelsen, vi har sæsonstart søndag den 1. september 2019 i Vester Mariendahlhallen, Stjernevej 5, 9200 Aalborg SV.

Træningen er gratis til og med oktober, herefter koster det 500 kr. for sæsonen.

Aalborg Triton stiller ketchere til rådighed og træner, der er Søren Hermansen, som har mange års erfaring med træning af spillere fra de helt små børn til eliteudøvere.

Miniton – leg med badminton

Miniton er leg, badminton og socialt samvær for børn i alderen 4-8 år og deres forældre. Børnenes udfordringer tilgodeses ved blandt andet at sænke nettet, bruge ballaoner i stedet for fjerbolde, korte ketchere og mange flere redskaber til at gøre det sjovt, lettere og lærerigt.

Læs mere på Facebook eller kontakt Søren Hermansen (+45 5077 7617), ansvarlig for Miniton.

[easingslider id=”314″]

Aalborg Triton inviterer til Miniton sæson 2019/2020
 
Hver søndag morgen mødes de friske unger med deres dygtige træner Søren Hermansen. Selv om det er lidt tidligt på dagen, får de som regel lokket enten far eller mor med, som så bliver kastet ud i rollen som hjælpetrænere. Og for de fleste af forældrene er MINITON også det første møde med badmintonspillet – og derfor også lærerigt for dem. Børnene, forældrene og træneren hygger sig, samtidigt med at de kombinerer badminton med leg. Miniton er målrettet børn i 4-8 års alderen.
Minitontræningen starter op søndag den 1. september 2019 og træningen er fra 09:30 til 10:30 i lighed med tidligere år.
Miniton kan prøves gratis indtil ultimo oktober 2019.

Nyt fra klubben

Uddrag:

På anbefaling fra Danmarks øverste myndighed, statsministeren, har bestyrelsen i Triton valgt øjeblikkeligt at lukke ned for al aktivitet i vores badmintonklub.

Det betyder at vores medlemmer fra nu og 14 dage frem til Læs mere

Uddrag:

Tillykke til Lise Mørch der har været til turnering i Brønderslev og vandt guld i U11B DD med x-makker Pernille fra Brønderslev og sølv i med x-makker Kristoffer fra Bjergby-Mygdal 👍🏻🏸

Læs mere

Nyt på de sociale medier

Facebook

Det ingen troede på, er nu virkelighed – VI HAR RUNDET KR. 60.000 !!!!!

Og dog………

I Triton ved vi alle at hårdt arbejde, fællesskab, glæde, drømme og det at turde at ha’ modet til at udleve disse er en del af vores 80-årige historie……

TAK TIL JER ALLE…..

Vi fortsætter støttepakkerne gennem sommeren, og kommer løbende med nye opdateringer omkring jeres fantastiske støtte i en svær og anderledes økonomisk tid for Triton.
Ordningen fortsætter indtil hverdagen er normaliseret – forhåbentligt rammer hverdagen os alle igen til efteråret.
... See MoreSee Less

View on Facebook