TRITON LUKKER NED

Udgivet af , den 11/03/20 10:16 PM Kategori: Generelt

På anbefaling fra Danmarks øverste myndighed, statsministeren, har bestyrelsen i Triton valgt øjeblikkeligt at lukke ned for al aktivitet i vores badmintonklub.

Det betyder at vores medlemmer fra nu og 14 dage frem til fredag den 27. marts ikke må møde op til aktivitet på vores 3 spillesteder, Vester Mariendal Hallen, Hasseris Gymnasium og Skipper Clement Skolen.

Vi har endnu ikke været i kontakt med Badminton Danmark, men vi regner selvfølgelig heller ikke med at der afvikles holdkampe – bl.a. kampen i VM hallen næste lørdag mod Slagelse i oprykningsspillet til 2. division regner vi med flyttes til et andet tidspunkt.

Med hensyn til vores store fødselsfest den 28. marts vil vi snarest melde ud om hvorvidt den afholdes, flyttes eller aflyses.

Vi holder jer alle opdateret med sidste nyt når vi har relevant information fra myndighederne.

Vi må også i Triton i en tid stå sammen ved at holde os hver for sig.

Pas på jer – hilsen bestyrelsen

Nøgleord:

Nyt på de sociale medier

Facebook

Det ingen troede på, er nu virkelighed – VI HAR RUNDET KR. 60.000 !!!!!

Og dog………

I Triton ved vi alle at hårdt arbejde, fællesskab, glæde, drømme og det at turde at ha’ modet til at udleve disse er en del af vores 80-årige historie……

TAK TIL JER ALLE…..

Vi fortsætter støttepakkerne gennem sommeren, og kommer løbende med nye opdateringer omkring jeres fantastiske støtte i en svær og anderledes økonomisk tid for Triton.
Ordningen fortsætter indtil hverdagen er normaliseret – forhåbentligt rammer hverdagen os alle igen til efteråret.
... See MoreSee Less

View on Facebook