Triton | Aalborg Triton

Hvorfor badminton?

Badminton er god motion. Badminton er om noget velegnet til at få god motion og at have det sjovt samtidig. Dette gælder uanset, om man er til konkurrence og kamp på stregen som elitespiller, eller om man er motionist med faste spillepartnere på lejede baner eller som deltager i vores store motionsgrupper med skiftende spillepartnere fra gang til gang.

I TRITON Aalborg kan du derfor i såvel senior- som ungdomsafdeling spille på alle niveauer, hvad enten du er begynder eller turneringsspiller. På de forskellige grupper tilbydes træner, som instruerer i slag og teknik, idet der også lægges vægt på, at det også skal være sjovt at spille badminton.

Badminton gør godt. Der findes kun én måde at få det fulde udbytte af badminton på – nemlig din helt egen. Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke fornøjelsen, når du står på banen i sportsligt selskab i  TRITON Aalborg .

Efter spillet vil du tillige kunne nyde det gode sociale samvær over en vand/øl eller glas vin i vores cafeteria i VM-Hallen, hvor der også kan købes mad.

Såfremt du har lyst til at spille badminton, skal du derfor, uanset om du er til elite- senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynder-badminton være meget velkommen i TRITON Aalborg.

 

Bestyrelsen

Sponsorer

Støt vores sponsorer, de støtter os. Se den fulde oversigt på linket: Sponsoroversigt   

Nyt fra sociale medier

Facebook

Tillykke til Luna der fik en 3. Plads i DS til ungdomsturneringen i Aarhus i U15M 💪🏻🏸 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så har nogle af Tritons yngste turneringsspillere igen været til turnering.
Lise vinder 1. plads i u11b mix med x-makker fra Bjergby-Mygdal og Nor vinder 1. plads i u9 med x-makker fra Randers 🏸💪🏻⭐️
... See MoreSee Less

View on Facebook