Triton

Hvorfor badminton?

Badminton er god motion. Badminton er om noget velegnet til at få god motion og at have det sjovt samtidig. Dette gælder uanset, om man er til konkurrence og kamp på stregen som elitespiller, eller om man er motionist med faste spillepartnere på lejede baner eller som deltager i vores store motionsgrupper med skiftende spillepartnere fra gang til gang.

I TRITON Aalborg kan du derfor i såvel senior- som ungdomsafdeling spille på alle niveauer, hvad enten du er begynder eller turneringsspiller. På de forskellige grupper tilbydes træner, som instruerer i slag og teknik, idet der også lægges vægt på, at det også skal være sjovt at spille badminton.

Badminton gør godt. Der findes kun én måde at få det fulde udbytte af badminton på – nemlig din helt egen. Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke fornøjelsen, når du står på banen i sportsligt selskab i  TRITON Aalborg .

Efter spillet vil du tillige kunne nyde det gode sociale samvær over en vand/øl eller glas vin i vores cafeteria i VM-Hallen, hvor der også kan købes mad.

Såfremt du har lyst til at spille badminton, skal du derfor, uanset om du er til elite- senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynder-badminton være meget velkommen i TRITON Aalborg.

 

Bestyrelsen

Nyt fra klubben

Uddrag:

På anbefaling fra Danmarks øverste myndighed, statsministeren, har bestyrelsen i Triton valgt øjeblikkeligt at lukke ned for al aktivitet i vores badmintonklub.

Det betyder at vores medlemmer fra nu og 14 dage frem til Læs mere

Uddrag:

Tillykke til Lise Mørch der har været til turnering i Brønderslev og vandt guld i U11B DD med x-makker Pernille fra Brønderslev og sølv i med x-makker Kristoffer fra Bjergby-Mygdal 👍🏻🏸

Læs mere

Nyt på de sociale medier

Facebook

Det ingen troede på, er nu virkelighed – VI HAR RUNDET KR. 60.000 !!!!!

Og dog………

I Triton ved vi alle at hårdt arbejde, fællesskab, glæde, drømme og det at turde at ha’ modet til at udleve disse er en del af vores 80-årige historie……

TAK TIL JER ALLE…..

Vi fortsætter støttepakkerne gennem sommeren, og kommer løbende med nye opdateringer omkring jeres fantastiske støtte i en svær og anderledes økonomisk tid for Triton.
Ordningen fortsætter indtil hverdagen er normaliseret – forhåbentligt rammer hverdagen os alle igen til efteråret.
... See MoreSee Less

View on Facebook