Aalborg Triton

Velkommen til Badmintonklubben Aalborg Triton – en over 80 år gammel badmintonklub med hjemmebane i VM hallen på Vester Mariendal skolen i Stjernekvarteret, Aalborg sydvest.
Vi tilbyder desuden ungdomsbadminton i hallen på Hasseris Gymnasium og motionistbadminton i Aalborg Midtby på Skipper Clement skolen. 

Vi har stolte traditioner i elite badminton, med mange DM titler for både hold og individuel. Men vi er også stolte af at være en klub med masser af motionister i alle aldre, der får en god gang motion med badmintonspil. Sidst men ikke mindst har vi fokus på at forene vores sport med et godt socialt fællesskab for alle medlemmer og med vores nye cafe Triton som omdrejningspunkt. 

 

Er du interesseret i at blive en del af vores klub uanset alder og badmintonniveau kan du se nærmere under fanebladene Ungdom, Senior eller Motionist/Veteraner. 

Sponsorer

Støt vores sponsorer, de støtter os. Se den fulde oversigt på linket: Sponsoroversigt   

Nyt fra klubben

Facebook
  

1 week ago

Badmintonklubben Triton Aalborg

Magnus er i fuld gang til UVM, kom så Danmark og Magnus 🏸🏸😃😃Magnus spiller i denne uge U19 VM for landshold i Kazan i Rusland.

Badminton Danmark har denne artikel om dagens kamp mod Taiwan, hvor Danmark spillede sig i kvartfinalen med en flot 3-2 sejr over stærke Taiwan

Torsdag venter de forsvarende verdensmestre fra Kina - En yderst vanskelig og spændende opgave venter Magnus og hans holdkammerater

Læs artiklen
badminton.dk/2019/10/02/danmark-banker-taiwan-og-er-i-uvm-kvartfinalen-en-stor-praestation-i-dag/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Badmintonklubben Triton Aalborg

I søndags var der fyldt hal til miniton i Triton og med 30 børn i alderen 3-8 år var der rekord stort fremmøde🤩 En time med fuld fart anført af træner Søren Uhrenholt Hermansen gav sved på panden til både børn og forældre😅 Vi glæder os til at se alle igen på søndag kl.9.30 i VM-hallen🏸 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Instagram