Ungdom | Aalborg Triton

I Aalborg Triton har vi et tilbud til alle børn og unge der gerne vil spille badminton, hvad enten man ønsker hyggelig og sjov motion eller man har mod på konkurrence og sportslig udvikling. Som spiller har du således mulighed for at spille holdkampe og turneringer, men også mulighed for blot at komme til træning og dyrke det sociale fællesskab og få en alsidig træning. Det er vigtigt at pointerer at det ene ikke udelukker det andet.

Aalborg Triton har to opdelt træningen på to lokationer hhv. Vester Mariendalhallen og Hasseris Gymnasium. På Hasseris Gymnasium er der træning for de ungdomsspillere som hovedsageligt har fokus på badminton som en god motionsform og en social platform for til at udvikle kammeratskaber. I Vester Mariendals hallen, som også er klubbens officielle hjemmebane, er der ud over træninger for begyndere og letøvede også træninger for de ungdomsspillere som gerne vil udvikle deres talent gennem et mere konkurrence præget fokus.

Gennem badmintonspillet skaber vi basis for fællesskabet med plads til ALLE. Fokus ligger på udviklingen af alle spillere, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vi tror på en træningskultur med fokus på at dygtiggøre hver enkelt er med til fastholde interessen for sporten. Det skaber samtidig rammerne for et godt træningsmiljø og kammeratskab. Udover træninger afholdes der også løbende en del aktiviteter såsom fællesspisninger, træningssamlinger mm for at styrke det det sociale sammenhold. Det er vigtigt at pointere, at for at vi kan opretholde de sociale aktiviteter kræver det frivillige kræfter og angement fra både forældre og spillere. Vi håber at I alle vil hjælpe til med at skabe den bedst mulige badmintonklub!

 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagSøndag
Vester Mariendalskolen (VM)Ung 1
15.00-16.30
Ung 2
16.00-17.30
Ung 2+3
16.30-18
MINIton
9.30-10.30
Ung 3
17.30-19.30
Ungsenior
17-19
Se sæsonhjul
Hasseris Gymnasium (HG)Ung 1
15.15-16.45
(9-12 år)
Ung 1
15.15-16.45 (9-12 år)
Ung 1
16.45-18.00
(13-17 år)
Ung 1
16.45-18.00 (13-17 år)

Undersider

Klubtøj
Stævner og holdkampe
USU
Træningstilbud

Sponsorer

Støt vores sponsorer, de støtter os. Se den fulde oversigt på linket: Sponsoroversigt   

Nyt fra sociale medier

Facebook

Tillykke til Luna der fik en 3. Plads i DS til ungdomsturneringen i Aarhus i U15M 💪🏻🏸 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så har nogle af Tritons yngste turneringsspillere igen været til turnering.
Lise vinder 1. plads i u11b mix med x-makker fra Bjergby-Mygdal og Nor vinder 1. plads i u9 med x-makker fra Randers 🏸💪🏻⭐️
... See MoreSee Less

View on Facebook