Ungdom

I Aalborg Triton har vi et tilbud til alle børn og unge der gerne vil spille badminton, hvad enten man ønsker hyggelig og sjov motion eller man har mod på konkurrence og sportslig udvikling. Som spiller har du således mulighed for at spille holdkampe og turneringer, men også mulighed for blot at komme til træning og dyrke det sociale fællesskab og få en alsidig træning. Det er vigtigt at pointerer at det ene ikke udelukker det andet.

Aalborg Triton har to opdelt træningen på to lokationer hhv. Vester Mariendalhallen og Hasseris Gymnasium. På Hasseris Gymnasium er der træning for de ungdomsspillere som hovedsageligt har fokus på badminton som en god motionsform og en social platform for til at udvikle kammeratskaber. I Vester Mariendals hallen, som også er klubbens officielle hjemmebane, er der ud over træninger for begyndere og letøvede også træninger for de ungdomsspillere som gerne vil udvikle deres talent gennem et mere konkurrence præget fokus.

Gennem badmintonspillet skaber vi basis for fællesskabet med plads til ALLE. Fokus ligger på udviklingen af alle spillere, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vi tror på en træningskultur med fokus på at dygtiggøre hver enkelt er med til fastholde interessen for sporten. Det skaber samtidig rammerne for et godt træningsmiljø og kammeratskab. Udover træninger afholdes der også løbende en del aktiviteter såsom fællesspisninger, træningssamlinger mm for at styrke det det sociale sammenhold. Det er vigtigt at pointere, at for at vi kan opretholde de sociale aktiviteter kræver det frivillige kræfter og angement fra både forældre og spillere. Vi håber at I alle vil hjælpe til med at skabe den bedst mulige badmintonklub!

 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagSøndag
Vester Mariendalskolen (VM)Ung 1
15.00-16.30
Ung 2
16.00-17.30
Ung 2+3
16.30-18
MINIton
9.30-10.30
Ung 3
17.30-19.30
Ungsenior
17-19
Se sæsonhjul
Hasseris Gymnasium (HG)Ung 1
15.15-16.45
(9-12 år)
Ung 1
15.15-16.45 (9-12 år)
Ung 1
16.45-18.00
(13-17 år)
Ung 1
16.45-18.00 (13-17 år)

Klubtøj

Klubtøj kan købes via dette link: http://tritonbk.sport24team.dk/login/f24b7fff-7b8926e8

Stævner og holdkampe

Stævner Det er muligt for alle uanset niveau at deltage i turneringer. Turneringerne bliver afholdt af klubber under DBF (Danmarks Badminton Forbund) eller DGI (Dansk Gymnastik og Idrætsforeninger). Tilmelding til disse turneringer sker individuelt, og er dermed på eget ansvar. Det samme gør sig gældende for transport til og fra stævnerne. Tilmeldingen skal ske gennem www.badmintonplayer.dk. For at kunne tilmelde sig turneringer skal spilleren have oprettet en spillerprofil på Badmintonplayer. Her finder du også oversigt for turneringer, sorter på årgang og niveau og mulige turneringer vil blive vist. Man kan deltage i single, double og mixdouble til turneringerne. Det er børnenes/forældrenes ansvar at finde en makker til double og mixdouble. Er det ikke muligt at finde en makker, kan man altid tilmelde sig med ’x makker’, hvorefter man vil få mulighed for at få tildelt en makker fra en anden klub. På den måde opstår der nye venskaber på tværs klubberne. Tilmelding til turneringer er for egen regning. Stævnetilmeldinger BadmintonPlayer.dk: https://www.badmintonplayer.dk/ Ny i badmintion: http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/folders/22000046353 Åbne turneringer: http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/folders/22000003415 Holdkampe Klubben tilmelder hvert år en række ungdomshold til holdturneringer. Ambitionen er at Aalborg Triton er repræsenteret i alle årgange fra u9 til u17. Holdene fordeles og tilmeldes i forskellige rækker ud fra niveau. Det vil således som udgangspunkt altid være muligt at spille holdkampe på alle niveauer. Tilmelding til turnering sker hvert år i september måned. Der er derfor vigtigt at give tilsagn til hvorvidt man har lyst til at deltage i holdkampe. Ungdomstrænerne er ansvarlige for udtagelse af spillere til de forskellige hold. Efterfølgende udpeges der en holdleder, som er ansvarlig for udfyldelse af holdsedler, indmelding af resultater og koordinere transport til/fra holdkampene. USU vil løbende være behjælpelig med råd og vejledning til disse opgaver.

USUUngdomsspillerudvalget består af:
Camilla Kirkhoft Stougaard (Formand), tlf. 26845641, aalborgtriton.ungdom@gmail.com
Lisbeth Haagensen, tlf. 29665676, lisbeth.haagensen@hotmail.com
Britt Laugesen, tlf. 40366876, britt.laugesen@rn.dk
Vi har valgt en struktur hvor USU fungerer som tovholdere for en række ”arbejdsgrupper” med hver deres ansvarsområde som fremgår af nedenstående tabel.

UdvalgAnsvarsområderAnsvarlige
MinitonTræning
Diverse arrangementer
Monrad turnering
Søren Uhrenholt Hermansen
Gry Uhrenholt Hermansen
U9 – U13Årsplan
Sociale arrangementer
Udvælge/koordinere stævner
Holdkamp
Camilla Kirkhoff Stougaard
Morten Thomsen
Poul Worsaae
U15 – U17Årsplan Fokuslørdage Træningslejr Sociale arrangementer Fællestur til stævner Overordnet ansvarlig: Karsten Klausholm
Supportere:
Marlene Horskjær
Britt Laugesen
Hasseris GymnasiumSociale arrangementer Info om stævner Holdkamp Lisbeth Haagensen
Skolesamarbejde Samarbejde med bl.a. Vester Mariendal Skolen og KærbyPoul Worsaae
StævneudvalgPlanlægning af stævner i hhv. september og februar Overordnet ansvarlige: Lisbeth Haagensen Svend Aage Thomsen Betina Rosenberg Supportere: Britt og Ulrich Laugesen
Salg af juleskrabereMette Ullits Thomsen
Holdturnering Tilmelde holdturnering Fastsætte kamptidspunkt for holdkampe Overordnet ansvarlig for holdkampe Britt LaugesenTræningstilbud MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagSøndag
Vester Mariendalskolen (VM)Ung 1
15.00-16.30
Ung 2
16.00-17.30
Ung 2+3
16.30-18
MINIton
9.30-10.30
Ung 3
17.30-19.30
Ungsenior
17-19
Se sæsonhjul
Hasseris Gymnasium (HG)Ung 1
15.15-16.45
(9-12 år)
Ung 1
15.15-16.45 (9-12 år)
Ung 1
16.45-18.00
(13-17 år)
Ung 1
16.45-18.00 (13-17 år)

Beskrivelser af de enkelte træninger:

Miniton:

Miniton er leg, badminton og socialt samvær for børn i alderen 4-7 år og deres forældre. Børnenes udfordringer tilgodeses ved blandt andet at sænke nettet, bruge balloner i stedet for fjerbolde, korte ketchere og mange flere redskaber til at gøre det sjovt, lettere og lærerigt.

Der er MINIton hver søndag på Vester Mariendals Skolen i tidsrummet: 9.30 – 10.30. Man er velkommen til bare at møde op og prøve det gratis af indtil efterårsferien

Kontaktperson: Søren Hermansen sherman450@hotmail.com tlf.: 50777617

Ung 1:

En træning for nye og letøvede spillere i alderen u9-u15, hvor der ikke er turneringsbadminton i højsædet men gode oplevelser, leg, spil, højt humør og høj intensitet.
Dette er også en god træning at starte på i forbindelse med skolesamarbejder, eller hvis man gerne vil prøve badmintonspillet af.
Som det fremgår af træningsoversigten er der både hold på Vester Mariendal Skolen (VM) og Hasseris Gymnasium (HG). På HG bestræber vi os på at opdele træningerne efter alder jf. oversigten.

Kontaktpersoner:
Hold i VM: Camilla Kirkhoft Stougaard, tlf. 26845641, aalborgtriton.ungdom@gmail.com
Hold på HG: Lisbeth Haagensen, tlf. 29665676 lisbeth.haagensen@hotmail.com

Ung 2:

En træning for letøvede spillere i alderen u9-u13, hvor der er fokus på klargøring til turneringsbadminton gennem sjov og leg og nogle få øvelser, der kræver lidt koncentration. Et godt fundament for denne træning er lidt erfaring med badminton eller deltagelse i MINIton inden deltagelse i træningen.

Kontaktperson: Christian Bisgaard tlf. 60117396

Ung 2+3:

En ungdomstræning med konkurrencebadminton i højsædet, hvor der leges med detaljer gennem mere funktionelle badmintonøvelser og spil. Her er både plads til letøvede spillere i alderen u9-u13, der spiller konkurrencer og mere øvede spillere i alderen u13-u15. Der er to trænere i hallen og mulighed for differentiering ift. Niveau.
Man udtages til denne træning.
Kontaktperson:
Christian Bisgaard tlf. 60117396

Ung 3:

En træning for øvede og meget øvede spillere: En ambitiøs træning, hvor der stilles høje krav til den enkelte.
Man udtages til denne træning.
Kontaktperson: Christian Bisgaard tlf. 60117396

Ungsenior:

Elitetræning for vores bedste ungdomsspillere og mest ambitiøse seniorspillere.
Kontaktperson: Christian Bisgaard tlf. 60117396

Indmeldelse og kontingent:

Alle er velkomne til at prøve om badminton er noget 2 gange før de tager endelig stilling ift. indmeldelse. Ved indmeldelse skal følgende oplysninger sendes til nedenstående kontaktpersoner: Navn, adresse, telefonnr, email-adresse, fødselsdato samt hvad der betales for.

Kontaktpersoner:
Hold på Hasseris Gymnasium: Lisbeth Haagensen tlf. 29665676
Hold på Vester Mariendalskolen: Camilla Kirkhoft Stougaard

Betalingen foregår via mobilepay på 57940. Prisen fremgår af nedenstående tabel. Når betalingen er gennemfør sendes et screenshot af kvitteringen til kontaktpersonen som herefter vil bekræfte indmeldelsen. Det er vigtigt at man får bekræftet at der er plads på træningen før pengene overføres.

Årlig kontingent pr. spillerKR.
MINIton500
Ung 1 pr. ugentlige træning750
Ung 2 pr. ugentlige træning900
Ung 3 pr. ugentlige træning1.200

Det fulde kontingent betales frem til 1. december, uanset hvornår i første del af sæsonen et medlem optages. Mellem 1. december og 31. januar gives 25% i rabat, og fra 1. februar til 30. april gives 50% i rabat – uanset hvornår i perioden tilmeldingen sker. Endvidere gøres der opmærksom på at betalingen er bindende, og man derfor ikke kan få pengene tilbage hvis ens barn ønsker at stoppe.Nyt fra klubben

Uddrag:

På anbefaling fra Danmarks øverste myndighed, statsministeren, har bestyrelsen i Triton valgt øjeblikkeligt at lukke ned for al aktivitet i vores badmintonklub.

Det betyder at vores medlemmer fra nu og 14 dage frem til Læs mere

Uddrag:

Tillykke til Lise Mørch der har været til turnering i Brønderslev og vandt guld i U11B DD med x-makker Pernille fra Brønderslev og sølv i med x-makker Kristoffer fra Bjergby-Mygdal 👍🏻🏸

Læs mere

Nyt på de sociale medier

Facebook

Det ingen troede på, er nu virkelighed – VI HAR RUNDET KR. 60.000 !!!!!

Og dog………

I Triton ved vi alle at hårdt arbejde, fællesskab, glæde, drømme og det at turde at ha’ modet til at udleve disse er en del af vores 80-årige historie……

TAK TIL JER ALLE…..

Vi fortsætter støttepakkerne gennem sommeren, og kommer løbende med nye opdateringer omkring jeres fantastiske støtte i en svær og anderledes økonomisk tid for Triton.
Ordningen fortsætter indtil hverdagen er normaliseret – forhåbentligt rammer hverdagen os alle igen til efteråret.
... See MoreSee Less

View on Facebook