Stævner og holdkampe

Stævner Det er muligt for alle uanset niveau at deltage i turneringer. Turneringerne bliver afholdt af klubber under DBF (Danmarks Badminton Forbund) eller DGI (Dansk Gymnastik og Idrætsforeninger). Tilmelding til disse turneringer sker individuelt, og er dermed på eget ansvar. Det samme gør sig gældende for transport til og fra stævnerne. Tilmeldingen skal ske gennem www.badmintonplayer.dk. For at kunne tilmelde sig turneringer skal spilleren have oprettet en spillerprofil på Badmintonplayer. Her finder du også oversigt for turneringer, sorter på årgang og niveau og mulige turneringer vil blive vist. Man kan deltage i single, double og mixdouble til turneringerne. Det er børnenes/forældrenes ansvar at finde en makker til double og mixdouble. Er det ikke muligt at finde en makker, kan man altid tilmelde sig med ’x makker’, hvorefter man vil få mulighed for at få tildelt en makker fra en anden klub. På den måde opstår der nye venskaber på tværs klubberne. Tilmelding til turneringer er for egen regning. Stævnetilmeldinger BadmintonPlayer.dk: https://www.badmintonplayer.dk/ Ny i badmintion: http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/folders/22000046353 Åbne turneringer: http://badminton.freshdesk.com/support/solutions/folders/22000003415 Holdkampe Klubben tilmelder hvert år en række ungdomshold til holdturneringer. Ambitionen er at Aalborg Triton er repræsenteret i alle årgange fra u9 til u17. Holdene fordeles og tilmeldes i forskellige rækker ud fra niveau. Det vil således som udgangspunkt altid være muligt at spille holdkampe på alle niveauer. Tilmelding til turnering sker hvert år i september måned. Der er derfor vigtigt at give tilsagn til hvorvidt man har lyst til at deltage i holdkampe. Ungdomstrænerne er ansvarlige for udtagelse af spillere til de forskellige hold. Efterfølgende udpeges der en holdleder, som er ansvarlig for udfyldelse af holdsedler, indmelding af resultater og koordinere transport til/fra holdkampene. USU vil løbende være behjælpelig med råd og vejledning til disse opgaver.

Nyt fra klubben

Uddrag:

På anbefaling fra Danmarks øverste myndighed, statsministeren, har bestyrelsen i Triton valgt øjeblikkeligt at lukke ned for al aktivitet i vores badmintonklub.

Det betyder at vores medlemmer fra nu og 14 dage frem til Læs mere

Uddrag:

Tillykke til Lise Mørch der har været til turnering i Brønderslev og vandt guld i U11B DD med x-makker Pernille fra Brønderslev og sølv i med x-makker Kristoffer fra Bjergby-Mygdal 👍🏻🏸

Læs mere

Nyt på de sociale medier

Facebook

Det ingen troede på, er nu virkelighed – VI HAR RUNDET KR. 60.000 !!!!!

Og dog………

I Triton ved vi alle at hårdt arbejde, fællesskab, glæde, drømme og det at turde at ha’ modet til at udleve disse er en del af vores 80-årige historie……

TAK TIL JER ALLE…..

Vi fortsætter støttepakkerne gennem sommeren, og kommer løbende med nye opdateringer omkring jeres fantastiske støtte i en svær og anderledes økonomisk tid for Triton.
Ordningen fortsætter indtil hverdagen er normaliseret – forhåbentligt rammer hverdagen os alle igen til efteråret.
... See MoreSee Less

View on Facebook